BUNDMØDET PÅ FREDENS ENG er fire dage for fred og frugtbarhed på Jorden, hvor vi undersøger Europas sjæl og krop.

Christianias Kulturforening vil gøre opmærksom på nogle af de oversete sider i EU, over fire dage, med oplæg, dialog og kunstneriske indslag. Flg. emner behandles: EU's manglende åndelighed, den lille og store økonomi, østudvidelsen, små kulturer i EU samt tilgivelse og forsoning.

Du vil møde nogle af verdens naturfolk, forfattere, kunstnere, hjemløse, oplægsholdere fra nær og fjern og mange, mange flere. Endvidere vises film og lysbilleder, foruden udstillinger om alternativ økonomi og keramik.

Hver dag er der børnescene.

Kom og se vores “globale landsby” på Fredens Eng og nyd lidt mad og varme drikke i vores café.

Sted: Teltet på Fredens Eng og Rockmaskinen i Fredens Ark, Christiania.

Arrangør: Christianias Kulturforening. Kontakt: Britta Lillesøe tlf. 32-570834 el 20-640834 / email: nils@vestfilm.dk - Pernille Hansen tlf. 33-250933 / email: pernillepultz@hotmail.com

GIV EN HÅND!